Onze visie

‘Beleving’ is het sleutelwoord. De dag van vandaag gaan de mensen al lang niet enkel en alleen meer voor hun haar bij de kapper. Met deze visie zijn we in het jaar 2015 van start gegaan. Het begin van een mooi verhaal dat we altijd, telkens opnieuw, met en door jullie geschreven hebben. Continu gaan we op zoek, volgen we opleiding en zoeken we naar opportuniteiten in de bewegende markt.

‘Rust’ staat centraal. Bij ons kun je even ontsnappen aan het drukke leven en de dagelijkse sleur. Als je naar Sandy’s kapsalon komt krijg je die tijd, geniet ervan.

‘Verwennerij’, daar doen we graag aan mee. Tijdens jullie bezoek krijg je zachte muziek in de achtergrond, terwijl je geniet van een nespresso naar keuze, versbereide cappuccino of the. Heb je liever een glaasje bubbels of gewoon iets fris, deze staan koud voor je.

‘top producten’, ééntje waar we fier op zijn. Wij hebben alle grote merken onder hetzelfde dak. Samen met jullie kiezen we welke producten het beste bij je wensen en persoonlijkheid aansluit. Redken, Kérastase, Aveda, Shu Uemura, Oribe, Decléor, mud...We zijn van mening dat ieder van jullie een unieke benadering verdient. Dus kan niet alles uit hetzelfde potje komen. Voor de meeste merken moet je ook voldoen aan diverse criteria om er mogen mee te werken. Die criteria behalen en houden houdt ons scherp.

’opleiding’ continu opsporen en volgen van de allernieuwste trends. Educatie.

Het logische gevolg en de vraag deden ons de lijn doortrekken naar het schoonheidsinstituut.

Beauty concept bevindt zich op het eerste verdiep. Gelaatsverzorging, rug massages, pedicure, manicure…dit alles in een oase van rust…

‘make-up’ maakt het plaatje compleet. Ideaal als u naar een feestje moet. Wenst u zelf enkele tricks aan te leren voor het aanbrengen van make-up, volg dan gerust een workshop.


Onze visie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x