Sandy's kapsalon De PANNE

Wij hebben een zee van tijd voor u!

Sandy, Jennifer, Lydia & Bart heten jullie van harte welkom in ons 'beauty concept Hair-Body-Skin-mind' Sandy's kapsalon De Panne. Op een boogscheut van de markt van de prachtige kustgemeente De Panne kunt u in oase van rust genieten van uw kappersbezoek, gelaat- en lichaamsverzorging, alsook make up. Bij ons komt u voor een totaalbeleving. Als Redken certified haircolorist vezorgen we je gewenste kleur. Met ons uitgebreid assortiment aan gepersonaliseerde verzorgingen van Shu Uemura art of hair, Kérastase en REDKEN blijft je haar en hoofdhuid niet enkel gezond, maar kan je ook ont stressen van de dagelijkse drukte tijdens de massage. Heb je liever bio dynamlische producten, dan hebben we voor u de lijn OWAY. Voor ale gelaat- en lichaamsverzoging hebben we een samenwerking met het merk Decléor Paris.  Tijdens de behandeling voorzien we je van koffie  naar keuze van Nespresso, diverse varianten thé en frisdranken, waters of een glaasje BUBBELS. We take care of your dreams. Want aandacht is de nieuwe luxe! Gun jezelf me-time en geniet.

Sandy's kapsalon De Panne- schoonheidsintituut Beauty Concept

Sandy's kapsalon De Panne- schoonheidsintituut Beauty Concept

Wij hebben een zee van tijd voor u ...ons allesomvattende slogan. Bij ons kunt u terecht voor uw kleuring, snit, gelaat-lichaamemassage, sugar waxing, epilaties, ... Onze vakkennis samen met topproducten van redken, kérastase, shu uemura, oway en decléor leveren niet enkel het door u gewenste resultaat, maar laat u ook ontsnappen aan de dagelijkse drukke sleur. Geniet!

Ons team in Sandy's kapsalon De Panne- schoonheidsintituut Beauty Concept

sandy

sandy

Sandy, de creatieve duizendpoot. Dé vrouw achter het concept...

Jennifer

Jennifer

Jennifer, dé allround kapster. Als redken certified haircolorist kan ze kleuren en balayages zetten als geen ander. Uw snit doet ze naadloos volgens uw wensen. Jennifer kan terugblikken op een pak ervaring en volgt continu de opleiding in kappersland.

Lydia

Lydia

Lydia, jullie 'beauty coach'. Verzorgingen van zowel haar, galaat en lichaam hebben voor haar geen geheimen. Ze is de verantwoordelijke van alle verzorgingen. Als ervaren schoonheidsspecialiste kan ze u adviseren om u te laten schijnen als een diamant.

Laura

Laura

De jongste van het team, 'junior beauty coach'. Leergierig en pienter. Steeds tot je dienst...

Bart

Bart

Bart, de man achter de schermen, soms zie je hem, soms hoor je hem.

joy en bagheera

joy en bagheera

Joy en bagheera, altijd trouw op post. Doen de supervisie en het entertainment...

Onze partners

Contact

Sandy's kapsalon De Panne

Ollevierlaan 22

8660 De Panne

Beauty concept HAIR-BODY-SKIN-MIND

ollevierlaan 22

8660 De Panne