Elixir Ultime (16/12/2018)

Olie voor je haar? Ja!

Olie voor je haar? Ja!

Olie aanbrengen op de haren lijkt niet meteen een eerste keuze.

Echter, het gebruik van haaroliën kent vele voordelen; het voedt, beschermt, verzacht en verzorgt het haar. Met een goede olie zijn statisch of kroezelig haar verleden tijd.  Dat het gebruik van deze oliën de haren verzwaren of ze er vettig doen uitzien hoeft dan ook niet waar te zijn. Het komt erop neer de juiste olie voor het juiste type haar te kiezen én deze op een correcte manier aan te brengen.

Elixir Ultime Huile Original kan perfect gebruikt om een kapsel op te frissen wanneer het nog niet nodig is om de haren te wassen. Want haren wassen als ze niet vuil zijn, is absoluut niet nodig. En fijn haar bijvoorbeeld, heeft behoefte aan een lichte olie zoals Elixir Huile Cheveux Fin. Waar Elixir Ultime Huile Colorés dan weer ideaal is om geverfde haren opnieuw een boost te geven.

Tips : Breng de olie ook nooit direct aan op de haren. Gebruik een borstel of de handen om de olie in het haar te borstelen. Blijf daarbij ook uit de buurt van de hoofdhuid en breng de olie enkel aan op de haarlengten en –punten.

Kérastase- Elixir Ultime 

Contact

Sandy's kapsalon De Panne

Ollevierlaan 22

8660 De Panne

Beauty concept HAIR-BODY-SKIN-MIND

ollevierlaan 22

8660 De Panne